Yoga

 

advanced_vinyasa_flow_yogaPower Yoga

Deze intensieve vorm van yoga is afgeleid van de Ashtanga yoga. De uitdaging zit in het feit dat de houdingen als een vloeiende beweging  in elkaar  overlopen (flow). Elke les veranderd deze reeks van houdingen (serie).Het los laten (fysiek en mentaal) is een groot aandachtspunt in de les. Dit los laten kan worden meegenomen in het dagelijks leven en daar kan men profijt van hebben. Ademhaling is hierbij van groot belang en een ondersteuning tijdens de les.

Power Yoga

 

Combifit

Een combinatie van bootcamp en barre training. Een combinatie van het trainen van uithoudingsvermogen, kracht en flexibiliteit. Het eerste half uur een pittige intensieve interval training en het tweede half uur wordt er een beroep gedaan op het kracht uithoudingsvermogen. met vele Pilates vormen. Hierna is er nog tijd voor rek en stretch oefeningen.

 

Yogakitz

Door de vele prikkels om onze kinderen heen, is het belangrijk dat ze een eigen plekje kunnen creëren. Een plekje voor rust concentratie en liefde. Kinderen gaan op ontdekkingstocht met hun eigen lichaam door middel van bewegen, fantasie, dromen, ervaringen, meditatie en spel. Deze les wordt gegeven in blokken van 10 lessen, gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.

kinder yoga

 

                                       Yin yoga

Zonder kracht inspanning, toch een soepeler lichaam. Door de houdingen langer (3/5 minuten) vast te houden, ga je door de ontspanning heen van je spieren en spreek je het bindweefsel aan. Ieder lichaam is uniek, wat voor de een als makkelijk gevonden wordt is voor de ander een hele opgave.hier wordt naar gekeken, geobserveerd en eventueel aangepast.

Afbeeldingsresultaat voor yin yoga